Condicions d'entrega

A la carnisseria Gironell estem fermament compromesos a oferir-li un servei de màxima qualitat en les condicions de lliurament i transport de les nostres comandes.

Per a tal fi, Carnisseria Gironell  compta amb els mitjans necessaris per fer arribar les seves comandes en perfectes condicions als clients que hagin dipositat la seva confiança en la nostra empresa. Els nostres enviaments es realitzaran a travès d'una empresa de missatgeria. També poden passar per la nostra botiga al Mercat del Lleó, Girona, per recollir els seus encàrregs.

En el cas de la falta d'algun dels nostres productes, ens posarem en contacte amb vostè, a través de les dades de contacte indicats en el formulari de registre de la nostra tenda, per a qualsevol canvi o modificació d'aquest producte. Per això demanem als nostres clients que es registrin per poder realitzar les seves compres, d'aquesta forma no només ens podrem posar en contacte amb vostè, sinó que obtindrà altres avantatges com la gestió de les seves comandes a través del seu compte.